Herschrijven van je teksten

Zijn de teksten op je site niet meer zo actueel?
Wil je dat meer bezoekers contact opnemen?

Laat jouw teksten dan herschrijven door dé herschrijver
van Nederland. Met mijn grote herschrijfpassie
krijg je meer klanten. Lees hieronder waarom.

Je teksten worden persoonlijker

Ik spreek vanuit jou je bezoeker aan met je of u. Je bezoeker voelt zich daardoor meer gezien. Alle algemeenheden buig ik om naar een vertelvorm die rechtstreeks prikkelt.

Je of u is sterk afhankelijk van de branche waar je in zit.

Je teksten worden overzichtelijker

Net als op deze pagina schep ik overzicht door rake tussenkoppen met krachtige alinea’s. Een bezoeker kan aan de koppen zien waar je pagina over gaat en dat vindt je bezoeker, maar ook Google heel prettig. Goed voor je online vindbaarheid dus.

Ik vind het heerlijk om te puzzelen met informatie. Wat, waar, in welke alinea informatie het beste tot zijn recht komt dus.

Je teksten worden vlotter

Ik zorg ervoor dat je teksten prettig weglezen. Hierdoor blijft je bezoeker langer op je site, wat ook goed is voor je online vindbaarheid. Door de pakkende koppen is hij of zij eerder geneigd om alles te lezen en op de contactknop te drukken.

In mijn schrijven trechter ik je bezoeker door de AIDA-formule: Attention, Interest, Desire, Action!

Gratis pagina herschrijven?

Ja, je leest het goed. Als kennismaking herschrijf ik een pagina geheel gratis.

Mail de URL van jouw pagina gewoon via
onderstaande button.

Bevalt mijn tekst? Laten we dan doorpakken

Als mijn schrijfstijl, meedenken en persoonlijk verwoorden je bevallen, kun je de resterende pagina’s van je site ook laten
herschrijven voor slechts € 45,- excl. BTW per pagina! Naast dat je teksten persoonlijker, overzichtelijker en vlotter worden, kun je er ook van op aan dat ze foutloos zijn.

Vragen over mijn herschrijverij?

Zou je willen weten wat ik voor jouw teksten kan betekenen? Neem gerust contact met mij op en plan een geheel vrijblijvend gesprek. Dit kan door te bellen naar 06 145 12 773 of door hieronder je vraag/vragen te sturen.